Хомеопатия, лечение с хомеопатия, хомеопатични продукти – съвет от Надежда Белелиева

Обикновено хората трудно допускат алтернативни методи на лечение, а когато ги допуснат, често стават жертви на неинформираност и услуга извършена от неквалифицирани лице. Това вреди на реномето на многото добри практики, които хората биха могли да използват, за да осъществят лечението на една или друга болест или болезнено състояние. Един от тези видове медицински практики е алтернативата чрез хомеопатия. Надежда Белелиева смята, че лечението с хомеопатия е деликатния и нежен метод, който е замислен, така че да щади организма на хората и постепенно да излекува дадената болест

Ако хората искат да научат повече за нея, има достатъчно добри материали за смисъла и начина по-който хомеопатията лекува. Така ще намерите основата върху която е изградена, а тя е изключително проста и се гради на принципа, че подобното лекува подобно, оттам и наименованието хомеопатия ( от хомеос – подобен и патос – болест). Разбира се това не е достатъчно като информация, а детайлното вглеждане ще разкрие истинските възможности на хомеопатията. Когато обаче нямате време за проучване и искате директно да се насочите към хомеопатията, то задължително намерете специалист хомеопат. Той ще ви запознае с принципа на лечение с хомеопатия и как да се предписват и използват различните видове хомеопатични продукти.

Надежда Белелиева иска да успокои, всеки, който се притеснява как се започва с хомеопатичното лечение. Когато влезете в кабинета на хомеопата специалист, ще бъдете обгрижени по различна методика от тази, която сте свикнали при ортодоксалната медицина. Ще направите хомеопатично интервю, в което ще разкриете цялата информация, която ще определи насетне самото лечение. Като, добрият хомеопат има своите методи да разбере и подбере всички тънкости, които ще споделите, защото те също се оказват важни за лечението с хомеопатия. Необходимите хомеопатични продукти ще бъдат подбрани и предписани както подобава на всеки индивидуален случай, със съответните правила и изисквания, които несъмнено пациентът ще трябва да спазва.

Надежда Белелиева препоръчва и от личен опит, хомеопатията като уникален метод на лечение, който все повече се доказва и използва в световен мащаб. Качествените хомеопатични продукти в комбинация с добрите специалисти и волята на пациента да се излекува, дават страхотни резултати, които не само че щадят организма на човека, но и му помагат за пълно излекуване от най-различни болести и състояния.

7 thoughts on “Хомеопатия, лечение с хомеопатия, хомеопатични продукти – съвет от Надежда Белелиева”

  1. Много често съм чувала оплаквания от близки приятелки относно това, че тяхната докторка им била изписала хомеопатично лекарство. Хората сами не осъзнават как си вредят, защото все пак традиционната медицина може и да помага при по-тежки заболявания, но при една настинка е много по-добре да се лекуваме само с хомеопатични препарати. За съжаление обаче в България, както казва и Надежда Белелиева „Обикновено хората трудно допускат алтернативни методи на лечение, а когато ги допуснат, често стават жертви на неинформираност и услуга извършена от неквалифицирани лице. “

    1. Хомеопатията наистина помага и който не е опитвал, той не знае ефекта. Не разбирам обаче защо хората у нас се отнасят с такова недоверие към този начин на лечение. В България всяко нещо, което не е познато се приема доста трудно, както смята и Надежда Белелиева „Обикновено хората трудно допускат алтернативни методи на лечение, а когато ги допуснат, често стават жертви на неинформираност и услуга извършена от неквалифицирани лице. “

  2. Обожавам билките и много се радвам на хората, които не са забравили билколечението. Много полезни съвети от Надежда Белелиева. Дори една тема да ти е интересна, винаги има, какво ново да научиш.

  3. Съгласна съм с вас г-жо Надежда Белелиева. За съжаление обаче в 21 доста хора забравят за хомеопатията и се обръщат дори при обикновена настина само към традиционната медицина.

  4. Жал ми, че днес по-голяма част от младото поколение вярва само на традиционната медицина, макар че ефекта от хомеопатия може не само да е по-добър, но и не вреди на организма. Радвам се, че има и други хора като вас г-жо Надежда Белелиева, които са на мото мнение.

  5. Би било хубаво повече млади хора да са запознати с целебни свойства на билките г-жо Надежа Белелиева. За съжаление обаче днес билколечението е позабравено, но се надявам благодарение на такива уютни сайтове като вашия това да се промени към по-добро.

  6. Аз лично много уважавам хомеопатия г-жо Надежда Белелиева. Не трябва да се разчита само на традиционната медицина. Смятам обаче, че понякога билколечението и другите подобни такара наречение бабини методи са много по-добри.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *